+389 70 250505
+389 70 212399

За Нас

Апартманите Колевски прв пат започнаа со работа летото 2008 година. Располагаме со вкупно 9 луксузно опремени, нови и чисти апартмани и 2 комфорни студиа. Секој апартман е опремен со комплетно опремена кујна, тоалет, кабловска, клима уред и тераса. Објектот располага и со бесплатен бежичен Интернет. Обезбеден е и приватен паркинг за вашите возила како и пеглање и перење по потреба. Поминете го квалитетно вашиот долгоочекуван одмор. Повелете во некој од нашите апартмани.